понедельник, 24 февраля 2014 г.

Борис Жебровський: «Менеджери ЛЕГО у захваті від 5-ти річних українських конструкторів» 14 лютого

14 лютого 2014 року відбулась зустріч заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського з директором благодійного фонду LEGO Foundation Майклом Ренвілардом. Сторони обговорили виконання спільного Меморандуму про взаєморозуміння між МОН та ЛЕГО Фаундейшн (Програма Сприяння Освіті).
Сторони розглянули подальші плани в реалізації програми «Сприяння освіті» в Україні, яка стала п'ятою державою у світі, що приєдналась до Програми. Серед країн-учасниць  проекту – Бразилія, Китайська Народна Республіка,  ПАР та Індія.
Майкл Ренвілард також взяв участь у Всеукраїнському навчально-методичному семінарі з питань роботи за програмою «ЛЕГО-конструювання». Зокрема, він побував у дитячому садку  № 804 Оболонського району м. Києва на  заняттях з ЛЕГО-конструювання для дітей різного віку. Майкл відмітив творчий підхід українських педагогів та дітей  до ЛЕГО-конструювання. 
12-27 лютого 2014 року проходить навчально-методичний  семінар за програмою «ЛЕГО - конструювання». Участь у ньому беруть педагоги дитячих садків міст Донецька, Дніпропетровська, Львова, Одеси та Харкова, залучених до проекту «Сприяння освіті».
Педагоги дошкільних навчальних закладів міста Києва, які є учасниками проекту, поділяться напрацьованим досвідом роботи з впровадження ЛЕГО-конструювання.  Будуть проведені презентації, відкриті заняття, круглі столи, майстер-класи та інші заходи.
Лего-конструктор став важливим елементом навчально-виховного процесу.
Для створення даного повідомлення були викорситані матеріали сайту Міністерства освіти і науки України: http://www.mon.gov.ua/ua/actually/28791-boris-geebrovskiy-menedgeeri-lego-u-zahvati-vid-5-ti-richnih-ukrayinskih-konstruktoriv

Комментариев нет :

Отправить комментарий